29 март 2007

АПОЛОГИЯ НА ТЪПАТА ПУТКА

(Тъпата путка е обяснение за всички неща в света)

Трябва просто да живееш достатъчно дълго, за да те нарекат тъпа путка. Ако не си получавала все още своето лично обществено звание, просто има на какво да се учиш.
Мили момичета, не се сърдете! Те (мъжете) са иначе не лоши хора. Най-много ги обичам, когато са готови да ти кажат колко тъпа путка всъщност си ти. А някои (от нас) прекарват цял живот в очакване на небесния епитет и все не дочакват. Ех, горканчовци, не горканки, извинете…
Тъпата путка е всичко онова, което мъжът иска и заради което е готов да работи по 25 часа в денонощие, за да осигури нему новите ботуши.
Тъпата путка пие кафета, занимава се с изкуство и всъщност, парадоксално, тъпата путка е много умна.
Само че не обича да го показва, защото знае че в противен случай, тя никога вече не би била толкова съвършена тъпа путка. Тогава мъжете биха спрели да се напиват по случай това, че тя е тъпа путка, и ще вземат да се напиват заедно с нея, заради други тъпи путки.
В обществото на тъпите путки всичко е наред. Само понякога, някоя току що стъпила в длъжността си Т.П. е разтресена от угризения. А не трябва! Всякакво нещастие, обвързано със случая “тъпа путка” е безсмислено. Защо е така, мили дами и господа?
Защото тъпата путка си е заслужила якото определение, с много усилия при това! Защото няма случайна тъпа путка. Защото предимно и най-вече тъпите путки са обичани, ревнувани, пожелавани. Добрите момичета пият с не чак толкова добрите момчета в името или против него, на тъпите путки.
“Всяка агресия всъщност е дълбок комплимент” – вербалната, също. Безразличните, няма как да бъдат тъпи путки. Безличните нямат това право. Имат го онези, които са сгрешили в походката си, в строежа на мъжкия перфиден свят, заради което са удостоени и заклеймени завинаги да носят бремето и отговорността да бъдеш истинска тъпа путка. За която пишат, пият и се бият. Наздраве!
Ако още не са те нарекли така…просто не си живяла достатъчно!

12 коментара:

Анонимен каза...

18 пъти "Тъпа путка" са 18-те стъпала към прозрението: МЪЖЪТ-най-тъпата тъпа путка!!Да живеят МЪЖЕТЕ!!

Анонимен каза...

Обидиха ли те, мила, умна вагина? Обидиха ли те? Да, съчувствам ти, но не разбрах много тезата ти. Не разбрах и гнева ти, ако имаше такъв. "Тъпа путка" е определение за неадекватно действаща жена в точно определена ситуация (каквато и да е ситуацията) и нищо повече.

Ева Истаткова каза...

Няма гняв. Мисля, че иронията и усмивката на текста са лесно уловими. А най-забавно е повторението, в реакциите на хората, но това изисква продължително наблюдение, по възможност дистанцирано ;)

Анонимен каза...

eh, ako ima6e gnqv...

Анонимен каза...

Жестоко е!!!!
Браво Ева
Ивон

RoujkaBG каза...

Жените са патки с путки.
Мъжете ПУТКИ с патки. :)

Анонимен каза...

Веднъж тъпата путка видяла една куха лейка и казала на миризливата слива: "А, ма, шундо зеленчукова, писнА ми от имитиращи ме блондинки и брюнетки. Тъпа путка мога да бъда само аз. Това е то. Let it be!
А умната вагина ги гледала с отчаяно модър поглед, понеже усещала, че и тя се е правърнала в пиче, декорирано за аромат и чарм с шепа напикана вълна...
Интелектуалната путка е най-тъпата възможна, понеже се напъва са мисли...

Buksy каза...

или по друг начин казано - жените са от венера, мъжете са свине :)))

Анонимен каза...

Целогодишно всички видове путки стават за ебане !
Факт !!!

Анонимен каза...

Абе жените са си най-обикновени курви, а мъжете обикновенни хора! Толкава ли е трудно да го разбереете?

Анонимен каза...

тъпа путка-жена която говори без да мисли.ако почне да мисли става интригантка.различните от тези два типа путки са рядкост,за съжаление.

Анонимен каза...

Афторката е бая тапа подка.